Buitensporten voor iedereen

Geschreven op . Gepost in .

We mogen de komende tijd wel buiten sporten aanbieden aan al onze leden! Dat betekend dat we jullie toch nog kunnen begeleiden om actief te bewegen. Als alternatief dus een prima uitkomst met dit mooie weer. We hebben goedkeuring gekregen van de gemeente voor de volgende onderdelen:

  • Uitvoeren van groepslessen in de buitenlucht: Hiervoor stellen wij een apart groepslesrooster op in de MyWellness app, die voor alle leeftijden wat te bieden heeft.
  • Uitvoeren van individuele training in de buitenlucht: We mogen binnen nog niemand laten sporten (Dat mag wel per 1 juli!), maar mogen wel een deel van onze cardio- en krachtapparatuur naar buiten verhuizen. Zodoende kan er wel gelimiteerd op gepaste afstand getraind worden.

We zullen dus op een aangepaste manier moeten trainen, maar kunnen op deze manier wel gehoor bieden aan de wens om te komen sporten. 

Een groot deel van het apparatuur is onder een tent geplaatst, zodoende kan er ook bij een klein buitje nog gewoon gesport worden.