Heropening Ted's Fitness

Geschreven op . Gepost in .

Per 1 juli is ook de binnenruimte weer open, al onze toestellen en groepslessen zijn dus weer beschikbaar. Onder andere met ons gloednieuwe BioCircuit trainingstechnologie! Alles is met corona-maatregelen opgezet, dat betekend voldoende ruimte en de nodige middelen voor reiniging van de toestellen.

Zie hier de algemene regels van het RIVM, waar iedereen zich aan dient te voldoen.

Hoe werkt het?

Trainen zal nog steeds per tijdsslot plaatsvinden, deze zijn een week van te voren te reserveren. Hierdoor kunnen jullie weer sporten zoals je gewend bent! In de fitnesszaal en tijdens de originele groepslessen. Daarbij zullen ook de kleedkamers, douches en de bar weer geopend zijn.

Let wel op de volgende zaken:

  • Reserveren verplicht
  • Binnenkomst via pasje/sleutel
  • Eigen handdoek meenemen
  • Schoonmaken van materiaal na oefening
  • Thuis blijven bij symptomen!

Weer van start met de groepslessen

Ook de groepslessen gaan weer van start, dus ook weer de GroupCycle lessen en de Synrgy360. Alle groepslessen vinden plaats op de normale groepstijden. Ook hier geldt: inschrijven van te voren. Dit kan al direct voor dezelfde les die een week later plaatsvindt. 

RIVM Check