• Home
  • Nieuws
  • Sportscholen blijven open: maximum van 30 bezoekers

Sportscholen blijven open: maximum van 30 bezoekers

Geschreven op . Gepost in .

Update 17 november (Actueel)

Vanuit de overheid is bepaalt dat sportscholen de komende tijd nog gewoon open mogen blijven, dit omdat het juist nu belangrijk is om te blijven sporten en te werken aan je weerstand. Echter wel met een maximum van 30 personen in elke ruimte en uiteraard met 1,5 meter afstand van elkaar. Voortijdig reserveren wordt dan ook tijdelijk verplicht.

Wij zijn dankbaar dat we open mogen blijven en willen dit graag zo houden houd je dus alsjeblieft aan de regels zodat we kunnen blijven sporten.

Veilig blijven sporten, wat doen wij?

De komende tijd zal de horeca-omgeving en de kleedkamers dicht moeten. We zullen meer gaan opletten dat er 1.5 meter afstand wordt gehouden in de fitness. Houd hier alsjeblieft rekening mee!

  • Reserveer je training van te voren
  • Kom niet eerder dan de gereserveerde tijd
  • Kom al gekleed in je trainingsoutfit naar de sportschool toe;
  • Gebruik van kleedkamer en douchen is niet mogelijk;
  • Desinfecteer goed na gebruik van toestellen;
  • Houd voldoende afstand van elkaar;
  • Bij klachten, blijf thuis.

Bij de groepslessen mag de ruimte niet betreden worden als de vorige groep er nog niet uit is. Hiervoor vragen we jullie om niet te vroeg te komen en eventueel buiten te wachten. Zo voorkomen we drukte in de hal.

Gecontroleerd sporten met het BioCircuit
We bieden met het BioCircuit ook een extra veilige omgeving, waarbij je niet lang aanwezig hoeft te zijn d.m.v. 30 minuten training. De toestellen staan allemaal180cm van elkaar gescheiden en door automatische begeleiding loop je elkaar nooit in de weg. Zodoende kan je optimaal blijven werken aan je gezondheid!

In alle rust tijdens de daluren
Val je in een risicogroep, dan is het natuurlijk verstandig om voorzichtig te zijn. Echter is het juist voor deze doelgroep belangrijk aan de gezondheid te blijven werken! We adviseren dan zo veel mogelijk te komen sporten tijdens onze daluren tussen 11:00 en 16:00.

Reserveren van je training

Voor de fitnessruimte en voor de groepslessen dient gereserveerd te worden. Dit kan eenvoudig via de MyWellness App. Wanneer je de app opent kan je jouw tijdvak reserveren. Direct bij het openen kan je een sessie boeken van 1.5 uur (max. 1 boeking per dag), wat mogelijk is voor 3 dagen vooruit.

Alle groepslessen mogen door gaan op dezelfde manier, van te voren reserveren en 1.5 meter afstand houden.

Heb je de app nog niet?
Download voor Android
Download voor Apple

https://youtu.be/OiAc86lsPBQ