• Home
  • Nieuws
  • Heropening Ted’s Fitness (15 januari 2022)

Heropening Ted's Fitness (15 januari 2022)

Geschreven op . Gepost in .

Per 15 januari 2022 mogen we weer open, al onze toestellen staan weer netjes binnen en groepslessen zijn dus weer beschikbaar. Onder andere met ons BioCircuit trainingstechnologie! Alles is volgens de corona-maatregelen opgezet, dat betekend voldoende ruimte en de nodige middelen voor reiniging van de toestellen.

Wat zijn de maatregelen?

In tegenstelling tot voorgaande maatregelen is reserveren niet nodig voor bezoek aan onze fitnessruimte. Alleen bij groepslessen is het wegens de beperkte groepsgroottes wel nodig om in te schrijven, dit kan vanaf een week van te voren.

We zijn weer open volgens onze normale openingstijden, dit betekent dus dat jullie ook weer in de avond kunnen komen sporten.

Goede voornemens?

Is het tijd voor een nieuwe start in 2022, stuur ons dan een berichtje wat we voor je kunnen betekenen. Met de Healthcheck heb jij de ideale kickstart voor het nieuwe jaar, weet precies hoe jij het beste aan jouw lichaam kan werken door meer data dan ooit te voren.

Weinig tijd, maar toch actiever worden? Ga dan voor ons BioCircuit. In een half uurtje doe jij een volledige work-out op ons unieke circuit die precies afgestemd is op jouw lichaam. Zo is het onmogelijk om fout te trainen en wordt je elke week weer uitgedaagd.